Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Twee nieuwe actrices in Dokter Tinus volgend seizoen' De praktijk van Dokter Tinus herbergt weer mooie verhalen komend seizoen...
13jul 2016

Twee nieuwe actrices in Dokter Tinus volgend seizoen

WOUDRICHEM - De actrices Sjaan Duinhoven en Johanna Hagen hebben een vaste bijrol in het komende seizoen van Dokter Tinus. Beide dames waren eerder aan het werk in de tv-serie Danni Lowinski. Aldus een maandag (11 juli 2016) verschenen bericht op SongtekstenNet dat als bron refereert aan het ANP. 

Het bericht luidt verder: 'Duinhoven speelt de rol van knappe therapeute die zich in Wourkem vestigt. Het personage van Johanna Hagen gaat als oppas aan de slag bij de wereldvreemde plattelandsdokter Martinus Elsenbosch (Thom Hoffman) en zijn echtgenote Lisa de Graaf (Jennifer Hoffman).

''Het is niet Lisa's idee, maar Martinus wil gaan werken aan zichzelf en gaat daarom in therapie'', vertelt Jennifer Hoffman tussen de opnames in Woudrichem door. ''Hij neemt Lisa mee en langzamerhand krijgen de sessies het karakter van relatietherapie. Dat wil Lisa eigenlijk niet'', verklapt Jennifer over het lustrumseizoen dat op maandag 29 augustus begint bij SBS6.

Warm bad

Sjaan Duinhoven speelde in het verleden een van de hoofdrollen in de BNN-serie Bitches. Ook speelde ze een bijrol in de SBS6-serie Danni Lowinski. Sjaan volgde net als Johanna de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Johanna was onder meer te zien in Zwarte Tulp en speelde in Danni Lowinski de rol van Elly Steens.

De acteurs van Dokter Tinus vieren dit seizoen het eerste lustrum van de serie. Jennifer: "We zijn nog altijd even dol op elkaar. De nieuwe castleden komen dus meteen in een warm bad terecht!"'

Vorige week was het Friesland. Morgen, 14 juli, vinden de laatste opnamen in Woudrichem plaats. Of er een seizoen zes van Dokter Tinus gaat komen, is onduidelijk. Vanuit officële zijde is in die zin nog niets vernomen.

(Bron ANP / Foto Woudrichem.net)Deel dit bericht met je vrienden!