donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Groot feest bij Hoppas Kinderopvang

31 mei 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het jaarlijkse 'Open Huis' van Hoppas Kinderopvang locatie Woudrichem was zaterdag 28 mei een groot succes. Veel kinderen kwamen met hun ouders, opa's en oma's naar de feestelijke muzikale ochtend bij de kinderopvang.

Het thema van het 'Open Huis' dit jaar was muziek. De kinderen konden muziek maken in de muziektuin, er waren muziekuitvoeringen en een muzieksessie 'KlepperdeKlep'. Ook de dieren zoals een slang, een geit en een husky bleken erg in trek. Het springkussen was een komen en gaan van kinderen en de allerkleinste speelden heerlijk in de zandbak. De 7+ club had een eigen taak, het verzorgen van de koffie, thee, limonade met zelfgemaakte koekjes en gebak. En dat ging ze goed af.

Partners
Ook waren diverse bedrijven en organisaties aanwezig als partners van Hoppas Kinderopvang tijdens de buitenschoolse opvang. Muziekschool Woudrichem liet de kinderen instrumenten uitproberen en ontdekken. Bibliotheek CultuurPuntAltena gaf persoonlijke informatie aan de ouders over het belang van lezen en voorlezen aan kinderen. Andere aanwezige partners waren onder andere het BeweegBuro, CSV De Zilvermeeuw, Apolonia Gort met 'KlepperdeKlep' en Aqua Altena zwemlessen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.