Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dokter Tinus draait weer. Ridderlijk dit keer.'
10mei 2016

Dokter Tinus draait weer. Ridderlijk dit keer.

WOUDRICHEM - WOURKEM: Vandaag snorden de camera's weer in Woerkum. Ofwel Wourkem in de taal van de serie. Net zoals dat morgen (11-5) en donderdag zal gebeuren. Dokter (Ridder Thom) Tinus beleeft weer de nodige kolderieke momenten in de opmaat naar de uitzending van het vijfde seizoen. Ook een aantal figuranten was opgeroepen om de set te vullen.

Het team van produktiebedrijf Four One Media zou aanvankelijk in de Amsterdamse studio opnames maken. Maar zoals dat wel vaker gebeurt, wijzigen plannen nogal eens. En dus draait men de komende dagen in de Vesting. Dit alles tot groot genoegen van de diverse figuranten die opnieuw met het nodige plezier hun figuratieve bijdragen leverden.
Was het weer de laatste opnamedag (25-4) in de Vesting koud en nat, vandaag waren de weergoden Dokter Tinus goed geluimd en was het droog en werden redelijke temperaturen gemeten.

Vandaag werden Kim Franken (Juliette van Ardenne) gespot, maar ook Bert (Rik Hoogendoorn) en agent Ken (Tygo Gernandt) gaven acte de presence. Net als acteur, comedian, cabaretier Edo Brunner (onder andere Grijpstra en De Gier, Kees & Co, Spangas, Moordvrouw.) Ook Ridder Thom en zijn filmvrouw Lisa de Graaf (Jennifer Hoffman) waren present. Dat maakte de opnamen natuurlijk uitermate ridderlijk...

Ridder
Thom Hoffman werd 26 april jl geridderd voor bewezen diensten in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Dat gebeurde in Amsterdam. Een onderscheiding waar hij apetrots op is.

Zie ook:
Thom Hoffman (Dokter Tinus) vandaag ook gedecoreerd (di, 26 apr 2016)
Regen zit Dokter Tinus in het vaarwater. Hoewel... (ma, 25 apr 2016)
Dokter Tinus is even klaar met Woudrichem (do, 21 apr 2016)
Elle van Rijn vandaag in de Vesting bij Dokter Tinus (di, 5 apr 2016)
Camera's snorren weer voor Dokter Tinus (wo, 30 mrt 2016)
Opnamen vijfde seizoen dokter Tinus gaan starten (wo, 9 mrt 2016)
Kick off Dokter Tinus een feit (do, 3 mrt 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!