zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Timmerdorp in het Almbos gaat weer los

10 mei 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Ben jij ook zo gek op hutten bouwen, ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je van 15 tot en met 18 augustus nog niets in je agenda staan? Geef je dan op voor het Timmerdorp in het Almbos Giessen-Rijswijk.

De voorbereidingen zijn al in volle gang en de werkgroep is al druk in de weer om er voor jullie weer een geweldige week van te maken. Het thema dit jaar is “Sprookjes”. Dat wordt dus weer één groot feest met prinsen, pratende dieren en een heuse sprookjesoptocht! Verder zijn er natuurlijk ook weer het bekende avondspel en allerlei andere activiteiten.

Opgeven
Om je op te geven voor deze super afsluiter van je zomervakantie kom je op maandag 23 mei tussen 14:30 uur 19.30 uur naar de Zalmpassage in Rijswijk. Daar kun je je volledig ingevulde inschrijfformulier inleveren die je op school hebt gekregen. Let op: ook dit jaar moet voor elk gezin dat deelneemt aan het Timmerdorp ook een vrijwilliger worden ingeschreven. Kosten voor deelname bedragen € 15,00 per kind. Er zijn maximaal 300 kaarten te verdelen en op is op, dus zorg dat je er snel bij bent!

Vragen
Heb je nog vragen of heb je geen inschrijfformulier gekregen? Kijk dan even op de website www.timmerdorpalmbos.nl of neem contact op met Stichting De Vleet, 0183-301710.

(Archieffoto)

Lees meer over:

Timmerdorp Almbos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.