donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Koepoort vrijdag weer volledig open

18 april 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Nog heel even en dan gaat de Koepoort weer open. Vrijdag aanstaande (22-04) is het zover. Dan zijn de voegers, stratenmakers en metselaars verdwenen en is de Koepoortbrug volledig hersteld. Ook is alle betonschade aan de onderzijde volledig gerepareerd en behoort ook bovenstaande situatie tot het verleden. De Loevesteinpoort hoeft niet meer gebruikt te worden als 'sluiproute'.

Over de Koepoortbrug laat de aannemer, Gebroeders Van Kessel, weten: 'We zijn de laatste week ingegaan van de renovatie van de Koepoortbrug! De werkzaamheden lopen nog steeds volledig op planning, waardoor we aanstaande vrijdag 22 april de laatste werkzaamheden kunnen afronden. Wij hopen dat jullie tevreden zijn met het resultaat.'

Bereikbaar
Op 14 april werden de werkzaamheden aan de bovenzijde van de Koepoortbrug afgerond. De Koepoortbrug was toen weer volledig bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Tot en met 22 april vinden de werkzaamheden plaats aan het fiets-/ voetpad van de brug. Fietsers, voetgangers en mindervaliden hebben toegang via de rijbaan.

(Foto Gebr. Van Kessel)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.