donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Start inschrijven Rabobank Fietstocht

24 maart 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  REGIO: Maandag 4 april start de inschrijving voor de Rabobank Fietstocht. Deelnemers kunnen zich aanmelden om te fietsen voor een favoriete vereniging of stichting en spekken op deze wijze de clubkas.

Zaterdag 9 juli vindt de zesde editie van de Rabobank Fietstocht plaats. Deze fietstocht is een sportief evenement waarbij deelnemers een aandeel hebben in het verenigingsleven van het Land van Heusden en Altena. Een evenement waar mensen samenkomen, actief in beweging zijn en geld bij elkaar fietsen voor een vereniging of stichting. Er zijn twee routes voor volwassen en drie kinderroutes samengesteld.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor de donaties, hadden verenigingen en stichtingen tot 18 maart de tijd zich aan te melden. Die termijn is nu gesloten.
Vanaf 4 april is het aan de fietsers om zich in te schrijven. Informatie over de Rabobank Fietstocht en voorwaarden vindt u op rabobank.nl/altena.

Rabobank Altena laat weten: 'Het inschrijven gaat dit jaar via een speciaal ontwikkelde website. Direct na uw aanmelding ontvangt u per e-mail uw route- en persoonlijke stempelkaart, deze print u zelf uit. Heeft u geen beschikking over een computer en wilt u deelnemen? Neem dan contact met ons op.'

Zie ook:

Lees meer over:

Fietstocht Rabobank Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.