zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Peuterochtend Hoppas: een boel gezelligheid

15 februari 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Afgelopen zaterdag (13-02) opende Peutergroep Giessen haar deuren voor de projectochtend. Ouders met peuters, opa's en oma's kwamen een kijkje nemen bij de peutergroep van Kinderopvang Hoppas.

Ook ouders met kinderen die nog niet op de peutergroep zitten, maakten van deze gelegenheid gebruik om even binnen te kijken. Hoppas laat weten: 'Van een aantal peuters wisten we al dat ze naar de projectochtend zouden komen, maar zo druk dat hadden we niet verwacht!

Voor de peuters leek het in ieder geval wel een feestje. Een springkussen, koffie, thee en limonade met een versnapering, spelen met opa of oma en nog even geschminkt worden... Het was een en al gezelligheid. Tijd voor een rustig kopje koffie was voor de ouders niet bij. De peuters vonden het erg leuk om een rondleiding te geven en hun werkjes te laten zien.

Poppendokter
Diverse bedrijven en organisaties waren op deze projectochtend aanwezig zoals Kinderpraktijk Willemijn, het Centrum voor Jeugd en Gezin, Logopediepraktijk MARS en Consultatiebureau Rivas. Deze laatste vonden de peuters erg interessant, want bij Consultatiebureau Rivas was de 'poppendokter'. De peuters mochten met hun zieke knuffel of pop op visite komen bij de poppendokter en in een mum van tijd kon de knuffel of pop weer gezond mee naar huis.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.