zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Een dagje backstage bij Dokter Tinus. Wie wil dat nou niet?

9 februari 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WOURKEM: Een veiling waar je kunt bieden voor een dagje backstage plus een meet & greet bij de tv-serie Dokter Tinus... Het bestaat. Blue.nl organiseerde het event en 'een zekere' Aart won het doktersdagje uit naar Woudrichem. Alles (bijna) voor het goede doel.

Liefhebbers konden meebieden vanaf 27 januari tot 3 februari 20:00 uur. De veilingklok sloot op dat tijdstip streng met het bod op 200 euro, afkomstig van 'ene ' Aart. Hij neemt straks een kijkje achter de schermen, toert in een rondleiding over de set, is aanwezig bij de opnames en krijgt een meet en greet met de acteurs. ('Afhankelijk wie er die dag op de set aanwezig is.') Alles mee te maken in de Vesting van Wourkem en te realiseren ergens tijdens de opnameperiode van maart tot en met juni. Het kost Aart dan nog wel vijf euro administratiekosten te betalen aan Blue.nl.

Goed doel
Blue.nl is een veilingsite voor goede doelen.Tachtig procent van het geld wordt gedoneerd aan Light for the World, een organisatie voor ontwikkelingshulp.

Voorbereidingen
De voorbereidingen voor het vijfde seizoen van Dokter Tinus zijn achter de schermen al in volle gang. Zo is onder meer productiebedrijf Four One Media bezig met het invullen van de diverse vacatures. Om de fans te triggeren verscheen eerder ook een paginagrote Kerst- & Nieuwjaarswens in weekblad Het Kontakt van Tinus, Liza en zoonlief Harry. De spanning binnen de vestingmuren loopt alweer op...

Voor wie het onverhoopt niet (meer) weet... Dokter Tinus is een komische dramaserie die door SBS 6 op de buis wordt gebracht. In de hoofdrol speelt Thom Hoffman als een nukkige dokter Martinus Elsenbosch. Deze briljante vaatchirurg komt uit de grote stad en wijkt - vanwege zijn bloedfobie - uit naar het kleine dorp Wourkem, om zich daar te vestigen als de plattelandshuisarts. Hij krijgt een moeizame relatie met de lokale schooljuf Liza. Samen hebben zij inmiddels een kind: Harry. In het kielzog van de dokter onder meer agent Ken, tante Martha en de uitbaters van restaurant van De Gijsbert, vader en zoon Bert en Gijs.

(Foto Figuratie Dokter Tinus FB)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.