zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Woerkumse Daniella Beljaars: nominatie voor Jong Logistiek Talent

5 februari 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Niet verwacht en toch gekregen. Daniella Beljaars van BB Logistieke Diensten uit Giessen is genomineerd voor de titel Jong Logistiek Talent van het Jaar. Dat zij genomineerd was, wist ze niet. "Ik had dit totaal niet verwacht", zo valt te lezen op www.logistiek.nl. Daar doet de in Woudrichem woonachtige Daniella haar verhaal uit de doeken: 'Logistiek moet goed, betrouwbaar, en eerlijk zijn. In de logistieke dienstverlening gaat het voor mij vooral om samenwerken. Daarbij gaat het om een open geïnteresseerde blik om van elkaars kwaliteiten te kunnen leren.' Aldus Logistiek.nl.

Winnaar
Naast Daniella zijn er nog twee kandidaten in de race om het stokje over te nemen van de JLT-winnaar van vorig jaar. Op 23 maart aanstaande is de finaledag. Het uiteindelijke logistieke toptalent zal deelnemen aan de Strategy Summit Supply Chain & Logistiek in april. Tijdens deze top krijgt de winnaar het podium om zijn of haar visie te delen met het aanwezige, ongetwijfeld interessante netwerk.

Ontzorgen
BB Logistieke Diensten bedient het hele Midden- en KleinBedrijf. Met kennis van de markt kan het bedrijf inkopen bij een groot aantal vervoerders met de insteek de klant volledig te ontzorgen. Dat doet men vanuit het bedrijfspand aan de Giessense Distributiestraat.

(Foto Daniella Beljaars)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.