zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Jongste Woerkumse ondernemer vandaag op Winter Wonder Woudrichem

12 december 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Tijdens Winter Wonder Woudrichem op zaterdag 12 december zal de 11-jarige Bram Elema een eigen kraam hebben, waar hij zijn product Sticky Strijkkraal gaat promoten.Bram heeft op 7-jarige leeftijd Sticky Strijkraal uitgevonden.

Het is een mooie vondst. Sticky Strijkkraal is een product dat strijkralen tijdelijk aan elkaar laat plakken. Ouders hoeven zo niet direct te gaan strijken, en kinderen hoeven niet meer bang te zijn dat hun mooie creaties worden omgestoten.

Website
De jonge uitvinder heeft zelfs een eigen website. Daar schrijft hij: 'Ik ben Bram Elema. Ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep acht. Ik heb deze website gemaakt omdat ik heel veel van experimenteren hou. Daarnaast houd ik van atletiek, minecraft en skiën. Op deze website komen al mijn experimenten te staan. Mijn eerste experiment is Sticky Strijkkraal. Dit product wil ik op de markt gaan brengen. Er is ook net een nieuwe voorraad binnen gekomen!'

Wil je meer weten, neem dan eens een kijkje op de website www.bramsuitvindingen.nl. En kom uiteraard vandaag zelf ervaren hoe Sticky Strijkkraal werkt.

Druk
Het is vandaag extra druk in en rond Woerkum met heel veef activiteiten. Van Winter Wonder Woudrichem, tot Kerst Fair, rondje Biesbosch voor eht geode doel en nog veel meer.

Kijk ook in De Agenda op Woudrichem.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.