donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

BREKEND! Dokter Tinus komt een vijfde seizoen terug

9 december 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Wat op dit moment mogelijk het best bewaarde geheim in medialand zou kunnen zijn, lijkt nu onthuld te worden. Dokter Tinus krijgt in 2016 een vervolg. Dan komt seizoen 5 op de buis. Dat valt af te leiden aan de hand van de vacatures die producent Four One Media BV heeft gesteld. Men zoekt onder meer een 'camera-assistent voor Dokter Tinus seizoen 5 op MBO/HBO niveau'.

Het productiebedrijf laat weten: 'Voor het vijfde seizoen van Dokter Tinus zoeken we een stagiair die gaat meelopen als Camera Assistent. Een leuke en leerzame stage waarbij je 3 maanden intern op een filmset werkt.' Ook zoekt men een lichtstagiair: 'Voor het vijfde seizoen van Dokter Tinus zijn wij op zoek naar een fulltime lichtstagiair.'

Kijkcijfers
De kijkcijfers liggen dit vierde, lopende seizoen gemiddeld ruim boven de 1 miljoen. Daan Faber liet in dit verband eerder (augustus) weten: ''Als de kijkcijfers weer hoog zijn, dan komen we in maart zeker terug voor nieuwe opnames'. Deze uitspraak deed Faber, locatiemanager voor de opnamen rond Dokter Tinus, tijdens een 'taartpartijtje' in Woudrichem na de afronding van de opnames dit jaar.

Maandag aanstaande (14-12) worden de laatste twee afleveringen uitgezonden van het vierde seizoen. De opnames voor het vijfde seizoen starten begin maart 2016.

Stories
Four One Media FourOne.Media is de producent van in het oog springende dramaseries als de Dokter Tinus, Heer & Meester en Celblok H. Of onze series nu spelen in een ziekenhuis of gevangenis, stad of dorp, ze voldoen allemaal aan het motto van FourOne.Media: We Tell Stories!

(Foto Dokter Tinus | SS6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.