vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Henny Vrienten reikt 1e exemplaar boek George Kooymans uit

5 december 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Het boek 'Songs, snaren & gitaren' van dé George Kooymans wordt op 16 december uitgereikt in Sportcafé De Jager door niemand minder dan Henny Vrienten. Feike de Keijzer tekende voor de vormgeving en Picture Publishers uit Woudrichem geeft het uit. Een Haags en Woerkums feestje in Giessen dus op 16 december aanstaande. Op het uur U (21.00 uur) zal Sportcafé De Jager ongetwijfeld afgeladen zijn. Wie wil daar nu niet bij zijn...?

Uitbater Henk van Gammeren noteert: 'We zijn er trots op dat we dit in De Jager hebben. Met dank aan Feike de Keijzer van Boekdesign en George Kooymans. Wanneer je wilt komen, stuur dan even een mailtje naar info@sportcomplexdejager.nl'

Diep
Na het in 2005 bij Pictures Publishers gepubliceerde standaardwerk ‘Golden Earring’ verschijnt nu het bovengenoemde boek van George Kooymans, de muzikale kracht achter de songs van Golden Earring. Henk Schaakxs beschrijft, in de vorm van gedetailleerde interviews, de ontwikkeling van George als muzikant, bandlid, componist en tekstschrijver. Er wordt ingegaan op het ontstaan van nummers en albums door de jaren heen, welke gitaren worden gebruikt en waarom, welke versterkers en opnametechnieken. George en Henk liggen op één lijn. De verhalen over gitaren en versterkers gaan ‘diep’.

Persbericht
Wie het hele persbericht wil lezen, klikt hier

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.