donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Sportcomplex De Jager bruisend op de lunchtoer

19 november 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De uitbaters van Sportcomplex De Jager kun je enthousiasme niet ontzeggen. Henk en Lea van Gameren barsten van de ideeën om van het centraal liggende sportcomplex een bruisend eventcenter te maken. Zo nodigden zij gisteren pers en relaties uit voor een smikkelproeverij voor hun nieuwste recept: de (zaken)luch. 

De uitstraling van het complex door de opknapbeurt is goed en in de sportlounche is het prima vertoeven. De Toppers van Altena waren een succes in september, Dokter Tinus streek van de zomer al neer, ouders kunnen doorlopend terecht voor kinderfeestjes, er zijn al (vrijdag)middag borrels en zakenlieden kunnen boeken voor meetings. Nu lanceren de uitbaters een nieuw concept: de (zaken) lunch. Henk van Gameren legt uit: 'We beginnen met het serveren van lunches op dinsdag, donderdag en vrijdag. Maar ook in de kerstperiode van 14 tot 24 december. Slaat dat aan, dan breiden we het zeker uit.'

Smaakvol
Op de vraag wat een lunch dan gaat omvatten, moeten we vooralsnog uitgaan van 'een kleine kaart'. Maar wel eentje moet goede, smaakvolle producten. Van Gameren gelooft in het luchconcept. Met een centrale ligging, er komt nogal wat verkeer langs en met een bedrijf als HAK letterlijk om de hoek, klinkt dat goed. 'Er zijn al mensen binnen geweest, zoals vertegenwoordigers, om hier te komen lunchen. De behoefte is er. We gaan het binnenkort ook zichbtaar maken vanaf de weg.'
Om 'den volke' te tonen wat er mogelijk is, schoof gistermiddag (18-11) een select gezelschap van pers en relaties aan tafel voor een lunch uit de categorie 'toppertje'.  Smaakvol geserveerd en prima voor de inwendige mens. Kortom, een feestje dus met koffie en een biertje.

Reuring
Het ondernemersechtpaar wil graag wat 'reuring' in Giessen brengen. Met een sportcomplex dat 1.500 m2 beslaat, is de locatie ook prima geschikt voor grotere events. De Toppers van Altena afgelopen september was daar een goed voorbeeld van. Aansluitend die middag blijkt Emile Ratelband, de positiviteitsgoeroe, ('Dat komt toevallig zo uit.') een seminar te geven. Een middag- én een avondsessie. Een ander voorbeeld dus van wat Sportcomplex De Jager de streek kan bieden. Ook het verenigingsleven maakt frequent gebruik van de mogelijkheden. De locatie is overigens ook op zondagen open. 'Zeker interessant voor fietsers, auto- en motorclubs', besluit Van Gameren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.