vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Huwelijk Dokter Tinus doet het goed op Prime Time

4 november 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Maandagavond prime time. Dokter Tinus, de chirurg die huisarts werd op het platteland van Wourkem, doet het nog steeds prima. Ook hét huwelijk van de dokter met zijn Lisa werd weer goed bekeken: 1.087.000 kijkers waren gasten op het bruiloftsfeest. Mijnheer en mevrouw Elsenbosch trokken daarmee 16 procent van de kijkers. Aldus de cijfers van Stichting KijkcijferOnderzoek (SKO). Met deze cijfers blijft Tinus stabiel. Een beetje meer, een beetje minder, maar steeds rond de 1 miljoen.

Voor deze aflevering had de hele cast zich verzameld in de Woerkumse Martinuskerk voor hét hoogtepunt. Ze waren er allemaal: Thom Hoffman, Jennifer Hoffman, Tygo Gernandt, Rik Hoogendoorn, Margreet Blanken, Juliette van Ardenne en Job Bovenlander. Nieuw was het gezicht van Daan, een ex-militair. Ook deze aflevering was weer een trefpunt voor de vele figuranten. Wie lokaal bekend is, kon diverse bekende gezichten treffen.

Het huwelijk van 'de twee' verliep overigens niet geheel zonder kleerscheuren. Tinus is van zijn bloedfobie genezen, zoveel is duidelijk. Nu Tinushij zijn liefde voor Lisa heeft onderkend, lijkt ook het karakter van de nukkige dorpsdokter te veranderen. 'Hij maakt grapjes', laat iemand via Twitter weten. Anderen zien dat niet. Over zien gesproken...

Vooruitkijken
Wie aflevering 8 alvast vooruit wil kijken, omdat hij of zij niet kan wachten tot maandag KLIKT HIER... 'Martinus en Lisa hebben een oppasprobleem. Gelukkig is ex-militair Daan bereid de zorg op zich te nemen', meldt SBS 6 over deze aflevering.

(Foto Dokter Tinus | SBS6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.