vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Woerkum: synoniem voor Fair Trade

3 november 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De gemeente Woudrichem spant zich in om een Fair Trade Gemeente te worden. In een Fair Trade Gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid samen voor meer eerlijke handel.
Speciaal voor winkeliers, bedrijven en maatschappelijke organisaties, maar natuurlijk ook voor geïnteresseerde inwoners hield de gemeente onlangs een informatieavond over de belangrijkste aspecten van Fair Trade. Daarbij kwamen de landelijke campagnes voor Fair Trade ruimschoots aan bod.

Ondernemers
Ook ook de Giessense Hank van Helden vertelde over zijn concrete aanpak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en showde een prachtige fiets van gerecycled materiaal, waarvan zelfs het frame afkomstig is van een oude fiets. De Woudrichemse Wereldwinkel was aanwezig met een mooie stand vol gevarieerde producten, natuurlijk allemaal Fair Trade.

Informatie
Wie meer wil weten of wil meedoen om van Woudrichem een Fair Trade Gemeente te maken, neemt contact op met het gemeentehuis en vraag naar Esther Ubben, (0183)308100.

(Foto Gemeente Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.