vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Business meets golf boeiend en succesvol

21 oktober 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Bedrijven uit de regio die hun producten en diensten konden promoten, een elevator pitch om iets te vertellen over je bedrijf en dat weer combineren met golf. Zestig spelers in de baan en 39 deelnemers die vermaakt werden door Golfacademy Wesselink met een clinic. Speciaal voor de gelegenheid was Marianne Vos, de beste wielrenster van de wereld ooit, aanwezig om iets te vertellen over haar carrière. Het was allemaal aanwezig op de succesvolle netwerkbijeenkomst Business meets golf.

Grote golfwinnaar bij de heren werd Marinko de Haas. Hij won een weekendje rijden in een super de luxe Mercedes sportwagen. Bas Koninkx won een voucher voor het Wielerevenement Aalburg 2016 uit handen van de nieuwe voorzitter, Esther Vroegh. Bernadette Hulswit gaf een voucher voor het Gala van de verkiezing Vrouw & Altena.

Daisy van den Elshout van Golfpark Almkreek en Fientje van Golfclub Almkreek kijken als organisatoren terug op een geslaagd event.

Op de foto plaatselijk talent Kees Vos die ook in de prijzen viel en een prachtig boeket ontving uit handen van Marianne Vos.

(Foto Fientje Bax)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.