dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Iets minder kijkers voor Dokter Tinus, maar nog steeds ruim 1 miljoen

13 oktober 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WOURKEM: Dokter Tinus deed afgelopen maandag opnieuw zijn stinkende best in tv-dorp Wourkem en was vooral in de race om zoon Harry terug te krijgen. Verder verklaarde hij op bijzondere wijze de liefde aan  Lisa al verloor hij daarmee een stalkende mevrouw Hansen, de lokale apotheker.

Ruim 1 miljoen kijkers volgden de perikelen van Tinus, goed voor 15 procent marktaandeel. Dat is iets minder dan vorige week. Tinus verloor 61.000 paar ogen bij zijn kijkersschare.

Al met al nog een hele aanzienlijke schare trouwe fans die op het vierde tv-spreekuur verschenen.

Wourkem
De briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aldus SBS6. Wie goed leest, ziet dat 'Woudrichem' (of 'Woerkum') in de tv-serie dus 'Wourkem' heet. Met regelmaat reageren mensen daar (vaak) knorrig op ('Als je Woerkum nog niet eens goed kunt schrijven...') of corrigeren steevast: 'Het is Woerkum!' Nee dus... Bij Tinus niet.

Aan de serie werken 80 crewleden mee en maar liefst 97 acteurs. Daarnaast een groot aantal figuranten die uit heel Nederland komen en regelmatig op de set verschenen.

Aflevering vijf
Wie alvast aflevering vijf vooruit wil kijken, klikt HIER...

(Foto Dokter Tinus Facebook fanpagina)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.