woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Liniebrekers organiseert eerste kennis event

13 oktober 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Kennis delen, inspireren en verbinden zijn de sleutelwoorden die de LinieBrekers bij elkaar bracht. Op donderdag 29 oktober 2015 houden zij, voor het eerst, een inspirerende avond over het thema ‘crowdfunding’ en een presentatie over ‘ondernemen met visuals’ te verzorgen voor een ieder die behoefte heeft aan ontwikkeling in een ontspannen omgeving.

‘De insteek voor deze avond heeft niets te maken met visitekaartjes scoren of een indrukwekkende lijst met contacten op te bouwen. Het heeft alles te maken met het delen van ervaringen, ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het verrijken van jou als ondernemer.’ vertelt Annelies Baerveldt, initiatiefneemster van de LinieBrekers. ‘Het gaat om wat jij te bieden hebt aan de ander, zodat die ander de beste versie van zichzelf kan worden.’

Programma
De avond wordt ondersteund door Golfpark Almkreek die haar deuren opent vanaf 18.30 uur. Het programma start om 19.00 uur en begint met een ontspannen introductie waarna er wordt overgegaan tot een heuse ‘College tour’ waarbij ervaringsdeskundigen aan het woord komen over hun eigen crowdfunding-projecten. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Na een verfrissende pauze worden de deelnemers uitgedaagd door Loeke Braam. Zij is visual business coach en helpt, met name, ondernemers met het in beeld brengen en zichtbaar maken van hun bedrijf door gebruik te maken van visuals. Oftewel Zakelijk Tekenen. Ze heeft het succesvolle Viz Your Biz opgezet. Hands on dus!

‘Iedereen is welkom; ondernemers, creatievelingen, autodidacten, geïnteresseerden, enthousiastelingen en iedereen die op zoek is naar kennis. De toegang is gratis en alle partijen werken belangeloos mee. Precies zoals we dat wilden.’ benadrukt Annelies.

Opgave
Opgeven kan via liniebrekers@gmail.com of via de (open) Facebookgroep LinieBrekers Altena. De sluitingsdatum is 23 oktober. Meer informatie volgt de komende weken ook op de Facebookpagina. Zoals een gratis weggever van Loeke Braam. Stay tuned!

LinieBrekers
Begin 2015 vond een ontmoeting plaats tussen gelijkgestemde ondernemerszielen. Doel? 'We misten iets in onze ondernemersomgeving. Een plek waar we kennis konden consumeren, delen en ontwikkelen', vertelt Annelies. Elkaar versterken zonder dat er onderliggende belangen meespeelden. We vroegen ons af of het mogelijk was om een initiatief te starten wat geheel op enthousiasme, passie en ervaring kon varen. De eerste stap was om een Facebookgroep te starten. Inventariseren of er meer mensen waren die hetzelfde zochten. De groep kende in een paar weken tijd al ruim 75 leden. 'Het gaf ons de moed en overtuiging dat we het een stapje verder konden wagen. Resultaat? Het allereerste LinieBrekers-event.'

De basis van de LinieBrekers bestaat uit Annelies Baerveldt, Ingmar Vroege, Marloes Kiezebrink en Ursula Ouwerkerk. Meer informatie? Mail: liniebrekers@gmail.com of via 06 24 557 453 (Annelies Baerveldt).

Partners
LinieBrekers werkt rond dit event samen met Ondernemend Altena en is daarmee de jongste partner van het B2B netwerkplatform. Eerder sloten ook VVV Altena Biesbosch zich bij Ondernemend Altena aan, al snel gevolgd door Rabobank Altena en Bedrijvig Magazines.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.