Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Opnieuw hoge cijfers voor dokter Tinus' Tinus 'kijcijfert' weer hoog... Goed voor 5e seizoen?
06okt 2015

Opnieuw hoge cijfers voor dokter Tinus

WOUDRICHEM - Ook de derde aflevering van de nukkige Dokter Tinus wist weer veel kijkers te boeien. De serie die door SBS6 op de buis wordt gebracht, kwam maandagavond uit op bijna 1,1 miljoen kijkers. Tinus scoorde daarmee een marktaandeel van 16 procent.

De MediaCourant meldt: 'De nieuwe drama-maandag van SBS 6 (met de Nederlandse politieserie Bureau Raampoort - red.) is daarmee een hit. Dokter Tinus scoorde maar liefst 39 procent boven het laatste weekgemiddelde van de zender en Bureau Raampoort zat daar 18 procent boven.'
SBS 6 is met deze cijfers - net  als vorige week toen een dubbele Dokter Tinus te zien was - de tweede zender van Nederland op maandagavond prime time wat betreft kijdichtheidscijfers.

Vijfde seizoen
Al met al een boeiende ontwikkeling voor de Tinus-fans. Voldoende hoge kijkcijfers zijn immers een voorwaarde voor een vijfde seizoen. 'Als de kijkcijfers weer hoog zijn, dan komen we in maart zeker terug voor nieuwe opnames'. Deze knetterende uitspraak komt uit de mond van Daan Faber, de locatiemanager voor de opnamen rond de serie van Dokter Tinus. Faber plaatste deze opmerking tijdens een 'taartpartijtje' in de Vesting afgelopen maand juli.

Of het uiteindelijk echt allemaal zo is, daar is nog niets over bekend. De ontwikkelingen zijn in ieder geval goed ingezet.

Vooruit kijken
Dokter Tinus - seizoen vier - begint iedere maandag om 20.30 uur op SBS 6. Kun je niet wachten tot volgende week maandag? De vierde aflevering van Dokter Tinus kun je nu al gratis bekijken.

(Foto Woudrichem.net)

Zie ook:
'Als de kijkcijfers hoog zijn, komt Dokter Tinus terug' (do, 6 aug 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!