zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Golfclub Almkreek begroet 450e lid

29 september 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Golf is zeker niet alleen voor oudere mensen, vinden ze bij Golfpark Almkreek. Toegegeven wordt wel dat de meeste mensen die golfen tot de ‘wat oudere’ doelgroep behoren. Golf blijkt een favoriete sport voor wie wat meer vrije tijd heeft. Maar dat het ook een hele leuke weekendactiviteit is voor de hele familie, daar komen steeds meer mensen achter.

Zoals familie Duijser. Een paar maanden geleden werd Cees Duijser ingeboekt als 400ste lid van Golfclub Almkreek. Nog geen drie maanden later werd een van zijn (klein-)kinderen het 450ste lid van de vereniging. Daar zit een verhaal achter. Het blijkt namelijk dat de zoon van Duijser, Frank (van 39), schoondochter Claudy, kleinzoons Daan en Tijs en kleindochter Sophie (14) tegelijkertijd lid werden. Blijkbaar heeft vader en opa Cees zijn familie besmet met het golf-virus. Al met al een teken dat het goed gaat met het ledenaantal van de golfclub.

Vakantiebestemming
Ook de familie Van den Berg, vader, moeder en twee jonge meiden, bracht deze zomer bijna elke dag door op golfbaan Almkreek. De golfbaan als bleek een vakantiebestemming. Op een mooie, groene locatie, samen sportief bezig zijn en je eigen vader verslaan. Wat wil een kind nog meer!

Vooralsnog blijft de familie Boer de grootste familie die golft op de Almkreek: oom Kees (83), zoon Jan, neef Jan, nicht Joke, neef Dick, nicht Mandy, achterneef Tim, en (stief)achterneefje en nichtje Matt en Jill ( 9) slaan allemaal op hun tijd een golfballetje.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.