donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus opnieuw kijkcijferkanon, maar mist nominatie Televizier Ring

28 september 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ondanks dat Dokter Tinus vanavond bij SBS6 weer helemaal 'los'ging, had dat geen invloed op zijn nominatie voor de Gouden Televizier Ring. Uit de tien genomineerde kandidaten bleven drie andere series over. En wel Expeditie Robinson, SynDROOM en Streetlab. De uitslag is 15 oktober tijdens een tv-gala. Ondanks dat waren de kijkcijfers van de seizoensstart op 28 september weer als vanouds. Opnieuw trok Dokter Tinus ruim 1 miljoen kijkers.

Ook in de strijd om de Zilveren Televizier Ster voor de meest gewaardeerde tv-man of -vrouw kwam Dokter Tinus niet door de publieksselectie. Mensen konden stemmen op de serie of de tv-persoonlijkheid tot 28 september.

Seizoensstart
Hoe het ook zij, de nukkige dorpsdokter trapte vanavond direct af met nieuwe perikelen in het tv-stadje Wourkem. Het heeft er alle schijn van dat Lisa en Martinus uit elkaar gaan. Bert en Gijs steggelen om de financiën van Restaurant Gijsbert en agent Ken ontmoette een oude liefde waarmee hij het even te kwaad had. En de vele figuranten zaten aan de buis gekluisterd met de prangende vraag: 'Ben ik te zien?'

Kortom, smeuïge ingrediënten genoeg voor Woerkum en de rest van Nederland de komende maanden bij SBS6.

Kijkcijfers
Het vierde seizoen van Dokter Tinus is maandagavond met topcijfers van start gegaan op SBS 6. De eerste aflevering trok 1,2 miljoen kijkers (18 procent), waarna de tweede aflevering 1,1 miljoen kijkers (17 procent) noteerde. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Met deze cijfers gaat SBS 6 zoals verwacht ruim langs RTL 4, dat al geruime tijd teleurstelt met zijn goedkope CSI-avond. (Media Courant)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.