vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

SintHoppen biedt bedrijven flitsende sinterklaashappening

9 september 2015 (door WoudrichemNet)

REGIO - 'Een leuker Sinterklaasfeest.... voor hetzelfde geld!' Met deze slogan timmeren de mensen achter 'SintHoppen' aan de regionale weg. De drijvende krachten achter het Woerkumse Theaterhoppen (Mirjam van den Boogard Theaterprojecten en Theatergroep Yrros!) hebben een nieuw concept voor bedrijven en ondernemers en organiseren voor de medewerkers en hun kinderen een Sint Nicolaasfeest 'anders dan anders'.

Wie met de stuwende krachten achter dit idee in zee gaat, krijgt een compleet en wervelend programma. Op de planken gebracht door professionele theatermakers uit de regio, inclusief catering en nazit voor het uitpakken van de cadeautjes. Alles op een sfeervol aangeklede locatie.

Aantal plaatsen beperkt
Woordvoerder Lida Hagenaars uit Sleeuwijk laat weten: 'We brengen een verrassende aanpak en doorbreken daarmee de bekende  standaardprogramma's van "kindje-bij-Sint-op-schoot, handje-pepernoten-en-weg". Bovendien besparen de ondernemers zich hiermee het "gedoe" op hun eigen bedrijf. Wij regelen alles in een doorlopende, leuke en flitsende voorstelling van ongeveer 2 uur.'

Er zijn vijftien plaatsen te vergeven. Dus wie het eerst komt... De datum waarop het SintHoppen plaatsvind is 28 november. De locatie waar het allemaal gebeurt is Golfpark Almkreek.

  • Wie meer wil weten, of zich alvast wil aanmelden, kan mailen naar theaterhoppen@gmail.com

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.