donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nieuwe website Streekdagen staat online

5 augustus 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Streekdagen Almkerk heeft een fonkelnieuwe website. Deze ging vandaag (5-8) online. De webstek ziet er fris en eigentijds uit en is zeer overzichtelijk opgebouwd. Het duidelijk lettertype nodigt uit tot lezen.

Bij binnenkomst op de site vallen direct de kleurige foto's op. Dan is het even zoeken hoe nu verder, maar linksboven helpen drie liggende streepjes (aanduiding Menu) je verder. Aan diezelfde linkerzijde is het Menu uit te klappen en worden zes categoriën aangeboden. Uiteraard treft de bezoeker alle info over de achtergrond van de Stichting Landbouw Faciliteiten (SLF), het bestuur en dergelijke, alles onder de knop Home. Direct daaronder de knop Activiteiten met info over de truckpulling, de tractorpulling, de kinderspelen, de braderie en alles wat de Streekdagen al die jaren zo bijzonder maakt.

Tickets
Nieuw is de mogelijkheid tot het bestelllen van kaarten online voor de truckpulling op vrijdag en de activiteiten op zaterdag. De webwinkel is nog niet open, maar dit zal ongetwijfeld op korte termijn wel het geval zijn. Uiteraard ontbrkeen de foto's niet, is er een speciale contactpagina en hebben ook de sponsoren een plekje gekregen.

Kortom, een prima webplek waar SLF op een uitstekende manier haar boodschap kwijt kan.

De Streekdagen worden dit jaar gehouden op 4 en 5 september aanstaande. Op de website wordt er al afgeteld...

Voor wie wil kijken: www.Streekdagen.nl | Zie voor de Streekdagen ook De Agenda op Woudrichem.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.