zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Repetities PROMS in volle gang

6 juni 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Woudrichem@PROMS is een groots muziekspektakel. De voorbereidingen voor dit concert op 27 juni zijn dan ook in volle gang.

Deze avond treden niet alleen Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd en zangeres Pearl Jozefzoon op, maar ook Popkoor Zinder uit Zaltbommel, Ankie van Noorloos uit Oudendijk en de Roefband uit Sleeuwijk.

Dinsdagavond 2 juni was het een drukte van belang in ’t Rondeel te Woudrichem. In de thuisbasis van KNS werd samen met Zinder en het combo gerepeteerd. Hoewel het voor Kunst Na Strijd en Zinder de eerste samenwerking is, was de sfeer tussen alle muzikanten meteen goed. Ook het combo voelde zich als een vis in het water tussen de orkestmuzikanten. Ankie van Noorloos schoof later tijdens de repetitie aan en kwam meteen al goed tot haar recht in deze muzikale setting, welke nieuw is voor Ankie. Hoewel Ankie al veel zangervaring heeft met bands, zal zij tijdens deze Proms voor het eerst optreden met een orkest.

Kaarten
Er staat nog een druk repetitieschema te wachten om Woudrichem@PROMS tot een onvergetelijk concert te maken. Maar, de eerste gezamenlijke repetitie belooft al veel goeds!

Kaarten bestellen voor dit unieke concert dat plaatsvindt in ’t Rondeel? Stuur een mail naar: woudrichemproms@gmail.com Zitplaatsen kosten € 15,- , staanplaatsen € 10,-.
 

Zie ook De Agenda op Woudrichem.net

Lees meer over:

concert Woudrichem proms pearl
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.