zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus woont weer een weekje in Wourkem

19 mei 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / WOURKEM - Op dit moment zijn de filmcrew en acteurs van de populaire tv-serie Dokter Tinus nog een weekje in Woudrichem voor een aantal opnamen. Al zat het weer niet helemaal mee, toch kon er gisteren (18-5) volop gedraaid worden in de Stadshaven. Vandaag (19-5) wordt er onder meer 'geschoten' op de Waterpoort, nabij de aanlegsteiger van het veer.

Daar is vanaf het vierde seizoen Restaurant De Gijsbert gevestigd. Aldaar wordt de scepter gezwaaid door Bert de Groot, een rol vertolkt door de altijd goedlachse acteur Rick Hoogendoorn, filmvader van zoonlief Gijsbert de Groot.

Figuranten
Tot en met donderdag 21 mei is de fimploeg nog in Woudrichem waar onder andere verschillende opnames in de Vesting geschoten zullen worden. Ook hier worden weer de nodige figuranten ingezet. Van giegelende meiden tot en met voorbijgangers en meer..

Na deze week duiken de editors de studio weer in, en zal er ongetwijfeld weer vergaderd en gerepeteerd worden. De ploeg komt in juli nog een aantal dagen terug voor de final shots. 

Wachten
Aldus de verwachte planning nu. Filmopnamen maken is een dynamisch gebeuren. Data en tijden kunnen dus zomaar veranderen...
Daarna wordt het wachten op de humorvolle avonturen met Dokter Tinus, zijn lief Lisa de Graaf, assistentie Kim Franken en agent Ken Vreugdenhil en de vele figuranten uit Woudrichem en hele wijde omgeving. SBS6 brengt de vierde serie dit najaar op de buis.

(Foto Woudrichem.net. De wagen van Restaurant De Gijsbert voor de Martinuskerk - tekst i.s.m. First Class Entertainment)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.