vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank en TekstAtelier in co-creatie met ledendenktank

26 maart 2015 (door Arie Burghout)

ALMKERK - Dinsdag 24 maart kwamen klanten, leden, ledenraadsleden en medewerkers van Rabobank Altena samen. Het doel van de bijeenkomst was een passend programma te bedenken voor het  Rabo Leden Event dit najaar. Op geheel eigen wijze wist Cor Spek van TekstAtelier (Marketing. Media & More) uit Wijk en Aalburg de deelnemers te inspireren.

Dit jaar pakt Rabobank Altena haar Rabo Leden Event anders aan. Dat begint al met de datum. Het Leden Event vindt plaats op donderdag 15 oktober. In samenwerking met Service Bioscoop Hollywoud en de Koppelpaarden komt het jaarlijkse Rabo-evenement tot stand.

Aandeel
Een andere aanpak vraagt ook een andere invulling van het programma. Wat maakt nu dat leden van de bank naar het Rabo Leden Event komen? Inge Schippers, adviseur Coöperatie van Rabobank Altena, licht toe: 'Dat is voor ons een lastige vraag. Wij kunnen van alles bedenken, maar is dat ook wat onze leden willen? We zijn van mening dat we daar maar op één manier achter kunnen komen. En dat is door onze klanten, leden, ledenraadsleden en onze collega’s mee te laten denken over dit evenement. Zo hebben we met elkaar letterlijk een aandeel in het programma en hopen we een mooi event te organiseren.'

Creatief
Inge gaat verder. 'Ons doel is dat het event aantrekkelijk is voor leden van 18 tot 100 jaar. Een hele grote groep mensen moet zich dus ook in het programma kunnen vinden. Dat kan alleen gerealiseerd worden als we daar verschillende mensen bij betrekken, een stukje co-creatie. Daarbij staat voorop dat het vooral ook leuk moet zijn om hierover mee te denken. Op dat onderdeel hebben we geschakeld met Cor Spek van TekstAtelier. Cor weet met zijn creatieve aanpak het beste uit mensen te halen en iedereen in zijn kracht zijn bijdrage te laten leveren.'

Uitkomst
'Over de uitkomst van deze inspirerende co-creatie willen we nog niet teveel vertellen. We gaan nu aan de slag om alle ideeën uit te werken en gaan bekijken of en in hoeverre ze haalbaar zijn.' Wel is helder dat deze avond de Rabobank Altena Awards zullen worden gekozen en uitgereikt.

Foto Inge Schippers - Rabobank Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.