Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Opnames Dokter Tinus starten dinsdag 3 maart'
19feb 2015

Opnames Dokter Tinus starten dinsdag 3 maart

WOUDRICHEM - Velen keken er reikhalzend naar uit. Anderen konden nauwelijks wachten. Vanmiddag viel hij dan eindelijk op de mat. De e-mailaankondiging van de allereerste opnames voor het vierde seizoen van Dokter Tinus. De ruim 400 figuranten kunnen zich gaan warm draaien. Maar of zij allemaal nodig zijn dit seizoen, of zij stuk voor stuk gaan schitteren op de buis... Wie het weet mag het zeggen.

Eerder gaven de Tinus-fans zich al op bij de Figuratie. Foto, naam, leeftijd, schoenmaat en meer.  Of je eerder al had meegedaan... Malou (Figuratie Tinus Four One Media) wilde het allemaal weten. Onder de figurantenschare gonst het gerucht dat 'ze dit jaar strenger zullen selecteren gezien de hoeveelheid figuranten...' Ook hier: Wie het weet mag het zeggen.

Maandagen
Wel zeker is dat in de eerste week alle draaidagen gepland staan in Woudrichem en directe omgeving. Nieuw is dat er niet op de maandagen wordt gefilmd, maar in plaats daarvan op zaterdagen. Malou liet eerder weten dat dit een praktische afweging is. Op een zaterdag kunnen er naar verwachting meer figuranten dan op door de weekse dagen. Zit wat in...

Op dinsdag 3 maart 2015 gaat het Tinus-circus voor de vierde keer van start.  De oproep vooral mee te doen lag gistermiddagmiddag (18-2) in de digitale brievenbus. Tien passanten en/of ouders van kinderen, vijftien kids tot 12 jaar en drie restaurantgasten mogen hun eerste opwachting maken. En zo gaat de lijst verder tot en met zaterdag 7 maart. En dan zit de eerste draaiweek er op.

Gerucht
Er zullen er nog velen volgen... Dokter Tinus, Liza, agent Ken, Bertus, Gijs en alle anderen... Ze zijn er weer. Wourkum staat weer een paar maanden prominent op de kaart. Naar verwachting voor het laatst. 'Een vijfde seizoen zit er niet in', gaat het gerucht door de Vesting... Wie het weet mag het zeggen.

(Foto Woudrichem.net | Start- welkomstdag 13-2-2015 figuranten Café 't Hoekse)

Zie ook:
Dokter Tinus gonst weer in de Woerkumse Vesting (vr, 13 feb 2015)
Figuranten gezocht voor Dokter Tinus 4 (vr, 6 feb 2015)
Opnames Dokter Tinus opnieuw in Woudrichem (do, 5 feb 2015)
Dokter Tinus draait zich warm voor seizoen 4 (di, 3 feb 2015)
Dokter Tinus nu al in de race voor Televizierring 2015 (vr, 12 dec 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!