woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Oude Liefde heropent haar deuren

22 januari 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Wat tien jaar geleden begon uit een passie, het delen van goed fout oud, kunsterige kitsch en bovenal de liefde voor alles wat een tweede leven verdient, is veranderd naar nieuwe liefde anno 2015. Op vrijdag 30 januari 2015 zet Oude Liefde haar deur na een maand weer open. Nog steeds geheel in oude stijl, maar gestoken in een fris, nieuw jasje, willen de eigenaars de bezoekers thematisch kennis laten maken met hun “Nieuwe Liefde”.

In het thema “Wat zou er kunnen gebeuren als je vandaag besluit je hart te volgen?” verrast Oude Liefde iedereen met een feestelijke opening, inclusief bubbels en een hapje.

Gezelligste winkel
Coby van Frankenhuyzen, eigenaresse, laat nog weten : 'Als kroon op ons werk zijn wij door naar de landelijke finale van de verkiezing “gezelligste winkel van Nederland”. Graag informeren wij u hier nader over.'

Het verhaal
Ooit als jeugdliefde begonnen, uit het oog verloren, maar op het juiste moment weer ontmoet. Coby en René vonden elkaar opnieuw en kwamen erachter dat hun oude liefde niet roest. Samen gaan ze op jacht naar ‘oude liefdes’: naar bijzondere dingen uit vervlogen tijden. Coby heeft een verfijnde neus voor brocante, René gouden handen en Anne, jong en fris zoekt de ‘finishing touch’. Voor dag en dauw zoeken en sjouwen ze op markten in Frankrijk en België. Onder de kraam vindt Coby vaak het mooiste ‘oud en fout’. Een paar uur later is het alweer voor u.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.