donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Wat voor glasscheider ben jij?

18 november 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - 'Glas in 't bakkie.'De landelijke glasactie is ook door de gemeente Woudrichem opgepikt. Deze organiseert nu een wedstrijd waarbij je een speciale glastas gevuld met allerlei heerlijkheden verpakt in glas kunt winnen.

Om deel te nemen, post je een selfie en/of bericht op www.facebook.com/gemeentewoudrichem waarmee je laat zien wat voor glasscheider jij bent. Je kunt je selfie en/of bericht ook mailen naar communicatie@woudrichem.nl. De leukste inzendingen winnen een speciale glastas vol heerlijkheden verpakt in glas.

Deelnemen kan van 14 november tot en met 31 december 2014. Wel noteerde de gemeente de volgende voorwaarden:

    Door deel te nemen aan de actie geven deelnemers aan akkoord te zijn met de voorwaarden.
    Deelnemers gaan ermee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op de facebookpagina van de gemeente Woudrichem.
    Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
    Gegevens van deelnemers worden alleen gebruikt voor deelname aan deze promotieactie.
    Facebook en gemeente Woudrichem zijn niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit deelname van deze promotieactie.
    De naam en beeltenis van de uiteindelijke winnaar mogen door Stichting Nedvang worden gebruikt voor promotionele doeleinden, zonder dat aanspraak bestaat op een vergoeding of een beroep kan worden gedaan op beeldrechten.
    De gemeente Woudrichem behoudt zich het recht voor om deelnemers om zwaarwegende redenen, zonder opgaaf van reden, uit te sluiten van deelname van de actie. Bijvoorbeeld bij een vermoeden van misbruik.
    De gemeente Woudrichem behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de voorwaarden van de prijsvraag te wijzigen en/of de prijsvraag te annuleren. Dit zal worden vermeld op de facebookpagina www.facebook.com/gemeentewoudrichem.
    Op de actie en bijbehorende actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
    Persoonsgegevens worden niet verkocht aan derden. Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden in het kader van deze prijsvraag.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.