woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Job Verschoor is overleden

3 november 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Inmiddels komt het naar buiten: Job Verschoor is vrijdagavond (31 oktober) overleden. Dit na een periode van ziek-zijn.

Afgelopen vrijdagavond laat kwam het bericht van het overlijden van Job Verschoor al binnen bij de redactie, maar uit piëteit met de familie werd besloten het bericht toen nog niet direct te plaatsen.

Begrafenis
Donderdag 6 november wordt Job Verschoor begraven. Daarna, vanaf 16.30 uur, is er gelegenheid om de familie persoonlijk te condoleren op Golfpark Almkreek. Om deze reden is het gehele Golfpark dan ook de hele dag gesloten.

Onderscheiden
Job Verschoor is in de regio onder meer bekend van het familiebedrijf Verschoor dat hij runde met zijn broers. Ook is hij de man achter het succesvolle Golfpark Almkreek dat hij bijna twintig jaar leidde. Golfpark Almkreek laat hieromtrent weten: 'Na constatering van zijn ziekte heeft hij het management overgedragen, maar ondaks dat was hij toch nog regelmatig op zijn grasmaaier aanwezig op het park.'

Maatschappelijk vervuldeJob Verschoor diverse functies gedurende vele jaren.

Een week eerder, zaterdag 25 oktober, werd Verschoor hiertoe nog Koninklijk onderscheiden door de burgemeester van Woudrichem, Arie Noordergraaf. Het was een eerbetoon aan iemand die voluit betrokken was bij de gemeenschap.

Verschoor had een groot netwerk, ongetwijfeld zullen er veel reacties komen op zijn overlijden.

Condoleances
Het team van Golfpark Almkreek en Blue Green betreurt het verlies en wenst de familie veel sterkte de komende periode. Zij gaan door in de geest van Job om het park mooi en levendig te houden.

Ook de redactie van Altenasteden.net wenst de familie, directe vrienden en andere betrokken rond familie Verschoor de komende periode heel veel sterkte.

(Foto links: Job Verschoor op zijn LinkedIn-profiel)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.