Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nominaties Rabobank Altena Award bekend'
26sep 2014

Nominaties Rabobank Altena Award bekend

ALTENA / ALMKERK - De Rabobank Altena Awards ondersteunen projecten die van betekenis zijn voor het Land van Heusden en Altena. De vijf genomineerde projecten voor deze awards zijn nu bekend.

De genomineerden voor de Rabobank Altena Awards

  • Een zonnige toekomst voor OVO Oudendijk
  • Gezonde (op) voeding
  • Groot onderhoud en veiligheid voor Scouting Altenagroep
  • Renovatie ONS Huis
  • Vakantieweek F.D. Roosevelthuis


Stemmen
Wie lid is van Rabobank Altena ontvangt begin oktober een uitnodiging voor de LedenOntmoetingsAvond in de brievenbus. Bij deze uitnodiging zit een stemkaart. De uitnodiging en de stemkaart zijn persoonlijk. Rabobank Altena: 'Breng uw stem uit op het project dat u een warm hart toedraagt. De ingevulde stemkaart stuurt u per post naar ons terug. Een postzegel plakken is niet nodig. Stemmen kan tot 10 november.'

'We vinden het belangrijk om ieder lid de kans te geven zijn of haar stem te laten gelden. Niet iedereen kan dit digitaal. Daarom kiezen we er dit keer voor u per post te benaderen. Ieder lid ontvangt een eigen envelop met daarin een uitnodiging en stembiljet. Het kan daardoor voorkomen dat meerdere uitnodigingen op één adres bezorgd worden.'

Heeft u één project geselecteerd en is uw stembiljet op tijd bij de bank binnen? Dan telt uw stem voor 75% mee. Tijdens de LedenOntmoetingsAvond ‘Rabo Altena Actueel’ wordt nog een keer op de projecten gestemd. Deze stemmen tellen voor 25% mee. Op de avond wordt de uitslag bekend gemaakt.

Ledenavond
Dit jaar staat de LedenOntmoetingsAvond 27 november in het teken van Rabo Altena Actueel. Leden van Rabobank Altena ontvangen begin oktober de uitnodiging voor deze avond bij Hoogendoorn MBI in Werkendam. Cabaretière Karin Bruers is gastvrouw van de avond. Op haar eigen wijze gaat ze  in gesprek met onze gasten over actuele zaken. Jan Smit sluit de avond af met een optreden.

Meer info vindt u HIER...Deel dit bericht met je vrienden!