dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

SeniorWeb tekent driejarig sponsorcontract met Rabobank Altena

9 september 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Maandag 8 september tekenden de heer Branderhorst, voorzitter SeniorWeb, en Johan Verweij, directeur Particulieren van  Rabobank Altena, samen een sponsorcontract. Stichting SeniorWeb Land van Heusden en Altena kan hiermee de komende drie jaar rekenen op de steun van Rabobank Altena. De bank vindt het belangrijk dat ouderen mee kunnen in de digitale samenleving. SeniorWeb heeft tot doel senioren daarbij te inspireren en te ondersteunen.

Samen sterker 
De stichting wil iedereen de mogelijkheden van de computer, smartphone, tablets en internet laten ervaren. Het uitgangspunt is dat dit voor én door ouderen gebeurt. De stichting organiseert cursussen en workshops. Deze worden gegeven op verschillende locaties in het Land van Heusden en Altena. Ook op de vestiging van de Rabobank in Almkerk.

Johan Verweij vertelt: “De leefbaarheid in Altena is belangrijk. Steeds meer zaken, waaronder bankzaken, gaan digitaal. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar snel op. Het is belangrijk dat de inwoners in het Land van Heusden en Altena hier in meegaan. Stichting SeniorWeb is voor ons dè partij om de aansluiting met ouderen te realiseren. Door onder andere onze ruimte beschikbaar te stellen kan Stichting SeniorWeb Land van Heusden en Altena aan de vraag voor cursussen blijven voldoen.”

Voor en door ouderen
“De cursussen en workshops worden altijd in kleine groepen van maximaal vier personen gegeven,” zegt de heer Branderhorst. “Onze docenten zijn zelf ook senioren en weten dan ook precies waar de uitdagingen voor deze doelgroep liggen.” Wilt u meer informatie over het aanbod van Stichting SeniorWeb Land van Heusden en Altena dan kunt u contact met hen opnemen via telefoonnummer (0183) 30 18 55 of (06) 49 89 68 67.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.