Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stevige drukte bij geslaagde Almkerkse Streekdagen'
08sep 2014

Stevige drukte bij geslaagde Almkerkse Streekdagen

ALMKERK - Een zeer wel respectabel aantal mensen heeft de dertigste editie van de Streekdagen in Almkerk bezocht. De organisatie mocht maar liefst tienduizend bezoekers op vrijdag en zaterdag verwelkomen.

Vrijdagavond keken velen (5.000) met veel plezier en waardering naar de spectaculiere Truckpull-wedstrijden. De eerdere verwachting van (waarnemend) voorzitter Ries Boevé bleek uit te komen. Een verwachting die hij uitsprak tijdens Oké Magazine op de radio een week eerder. De wedstrijd verliep gladjes en was geweldig om naar te kijken. De baan bleek wel taai te zijn. Met name de rechterkant van de baan bood geen grip.

Tijdens de feestavond met Johnny Gold steeg de stemming naar grote hoogte.

Zaterdag was de traditionele familiedag, met een keur aan activiteiten. De trekkertrekwedstrijden trokken 200 deelnemers, maar ook de geitenkeuringen en de shows van andere kleindieren kregen een behoorlijke belangstelling. Rond de oude en nieuwe landbouwmachines schaarden zich eveneens veel bezoekers.
Dat alles gecombineerd met het hapje, het drankje en prima weersomstandigheden maakten de Almkerkse Streekdagen opnieuw een feest van beleven en ontmoeten.

De organisatie broedt alweer op de 31e editie in 2015.

(Archieffoto Streekdagen Almkerk)

 Deel dit bericht met je vrienden!