vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Hoppas kids naar Almbos met de Stint

11 augustus 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - 'Afgelopen vrijdag is de 2+ groep uit Woudrichem met de Stint op pad geweest. Eerst werden er ijsjes en picknickspullen gekocht om daarna door te toeren naar het Almbos.' Zo laat Hoppas Kinderopvang weten.

Bij de hertenwei werden natuurlijk alle dieren bewonderd. Hier en daar verdween een stukje brood door het gaas. De kinderen vonden het heerlijk om lekker rond te toeren op zoek naar leuke dingen. Of het nou eendjes voeren is, schaapjes kijken of zoals vrijdag de herten bewonderen. 'De Stint geeft ons unieke mogelijkheden om de kinderen veel van de omgeving te laten zien, voelen, ruiken en soms ook proeven.'

Kinderopvang Hoppas heeft tot slot nog een vraag: 'Wie weet voor ons een mooie bramenstruik te staat waar we samen met de kinderen lekker bramen kunnen plukken. Natuurlijk om zelf op te eten, maar ook om jam van te maken!' Wie het weet mag het zeggen! (En doorgeven natuurlijk...)

Stint
De Stint is een elektrische bolderwagen waarmee pedagogisch medewerkers zelfstandig tien kinderen op een veilige, comfortabele manier kunnen vervoeren.

(Foto Hoppas)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.