vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Bijeenkomst voor Henk en Ina Kroon

29 juli 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / AALBURG - Om de mooie momenten uit hun leven te herinneren was er zaterdag 2 augustus om 14.00 uur een bijeenkomst op de Kerkstraat 35 te Woudrichem.

Astrid Kroon & Erik Kant, Lisa Kroon.

 

De redactie van AltenaSteden.net plaatst naar aanleiding hiervan het onderstaande In Memoriam op Woudrichem.net en Aalburg.net en wenst nabestaanden met diep respect heel veel sterkte voor nu en de tijd die komt...

 

In Memoriam

Het ondernemersechtpaar Henk Kroon (57) en Ina Broghammer (53) uit Woudrichem bezat een optiekwinkel in Wijk en Aalburg. Kroon was van plan om binnenkort met pensioen te gaan. Opticien David van Helden (32) had nog maar enkele maanden geleden met Kroon afgesproken dat hij de zaak over twee jaar zou overnemen. De overdracht van de winkel is sneller gegaan.
Van Helden heeft de winkel na de ramp opengehouden om degenen die Henk en Ina Kroon hebben gekend de gelegenheid te geven afscheid te nemen.

Het echtpaar, dat twee volwassen dochters achterlaat, was bekend in de Noord-Brabantse dorpen om de persoonlijke aandacht voor de vele vaste klanten en vooral om de gezelligheid. Henk Kroon nam zo veel tijd voor zijn klanten en leveranciers, dat veel dorpelingen het bescheiden lichtbruine gebouwtje waarin de winkel is gevestigd haast als een buurthuis beschouwen.

Bron In Memoriam: Met dank aan de Volkskrant

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.