zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Altena van Slag: op 21 juni een slagvast spektakel

11 juni 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zaterdag 21 juni 2014 organiseert De Slagwerkgarage een heel leuke Slagwerk Play Inn. Vanaf 15:30 uur barst het los in ’t Rondeel. Iedereen die iets met slagwerk doet kan mee doen, zelfs als heb je alleen nog maar les. Onder deskundige begeleiders studeer je een super gaaf en vet slagwerkstuk in.

Slagwerkgaragist Ron van Vuuren: 'Vervolgens gaan we aan de patat met een frikandel of kroket, want we moeten weer op krachten komen. In de avond geven we namelijk een enorm gaaf slagwerkconcert. Wat we in de middag ingestudeerd hebben brengen we gelijk ten uitvoering in de avond.
Maar in de avond treed ook het super populaire slagwerkgroep Avant Garde uit Kludert op! Zij staan onder leiding van Frank de Jong en musiceren op het hoogste mogelijke niveau. Neem maar eens een kijkje op hun website.'

Inschrijven
Omdat de Slagwerkgarage van te voren wel een inschatting moet kunnen maken hoeveel slagwerkinstrumenten ze klaar moeten zetten, en hoeveel patatten er gebakken moeten worden, is inschrijven noodzakelijk!!

Van Vuuren: 'De meeste van onze leerlingen herinneren zich het uitje naar ADAMS nog wel met als afsluiting een pannenkoekje eten bij de pannenkoekenbakker in Thorn. We hebben toen gezegd dat we tweejaarlijks een uitje of evenement zullen organiseren waar onze eigen leerlingen GRATIS aan kunnen deelnemen. Dat is voor dit jaar Altena van Slag geworden! Ondanks dat het GRATIS is voor leerlingen van de Slagwerkgarage, moet je jezelf er wel voor aanmelden. Doe dit op dezelfde manier als hierboven beschreven. Vertel het verder: Als je in je omgeving nog meer slagwerkers kent, stuur deze mail dan door en nodig ook veel mensen uit voor het concert in de avond…'

Kosten
Deelname aan “Altena van Slag” kost € 10,00 per deelnemer, maar is inclusief de maaltijd. Je kunt je opgeven per mail info@deslagwerkgarage.nl Vermeld in het onderwerp ALTENA van SLAG 2014. Je krijgt hiervan een bevestiging en verdere informatie.

(Foto AltenaSteden.net: Ron van Vuuren tijdens de eerdere Facebook-bloemenactie...)

Lees meer over:

slagwerkgarage ron van vuuren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.