vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

3000 euro voor Roparun bij Kruiden en Jasmijn

6 juni 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Bij Kruiden en Jasmijn, het domein van chef-kok Patrick de Rade in Woudrichem, werd afgelopen woensdag een bijzonder benefiet-diner georganiseerd. Gasten waren uitgenodigd om te komen dineren in dit prachtige restaurant waarbij de gehele opbrengst zou worden geschonken aan het goede doel: De Roparun. Initiatiefnemers van deze sponsor-actie waren de leden van Roparun Team Almkerk. Zij gaan dit Pinksterweekend mee doen aan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam met maar één doel; zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker.

"Toen de leden van Team Almkerk met dit idee bij mij kwamen was ik eigenlijk meteen enthousiast" aldus Patrick de Rade. "De Roparun is een bijzonder goed doel en ook met ons restaurant willen we daar graag een positieve bijdrage aan leveren".

Voor de gasten was het afgelopen woensdag absoluut genieten. Een fantastisch vijf-gangen diner, voorzien van de juiste wijnen. En de mooiste verrassing kwam achteraf: dankzij de bijdragen van de leveranciers, het personeel en de chef-kok van Kruiden en Jasmijn zelf, ging de gehele opbrengst rechtstreeks naar het goede doel: ruim 3.000 euro konden de leden van Roparun Team Almkerk in ontvangst nemen.

Verjaardag
"Geweldig om zo bij te dragen aan het goede doel" aldus een van de gasten. "Eten bij Kruiden en Jasmijn is altijd al een uitstekende ervaring en op deze manier geeft het helemaal een goed gevoel". Ook De Rade zelf is zeer te spreken over het resultaat. "We zijn blij dat we op deze manier hebben kunnen helpen" aldus de chef-kok, die nota bene deze dag zijn eigen verjaardag vierde en de hele avond voor de Roparun in touw is geweest.
Een bijzonder gebaar kwam ook nog van het personeel van Kruiden en Jasmijn. Zij schonken de fooien van de avond ook aan Roparun, waardoor het bedrag, zoals vermeld op de officiele cheque, nog kon worden vermeerderd tot de genoemde 3000 euro.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.