donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Pomp Podium Award voor Kiki en Femke

26 mei 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Afgelopen zaterdag 24 mei vond de finale plaats van De Pomp Podium Award in jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Het Duo Kiki & Femke kwam als winnaar uit de bus en kreeg als hoofdprijs een Studio-opname in de studio van AVM-Recording in Nieuwendijk aangeboden.

De finalisten hadden de opdracht gekregen om meerdere nummers ten gehore te brengen waarbij de uitdaging natuurlijk was om zoveel mogelijk kanten te belichten. Kiki Berm en Femke Huisman deden dat uiteindelijk met de meeste overtuiging en konden met de hoofdprijs naar huis en dus binnenkort ook de Studio in. De hoofdprijs was oorspronkelijk een ticket voor het Flavor Festival, maar enkele weken geleden is besloten om het Flavor Festival niet door te laten gaan. Tegelijk kwam AVM-Recording uit Nieuwendijk met de aanbieding om de winnaar(s) een Studio-opname aan te bieden; deze prijs werd door de winnende meiden met veel enthousiasme in ontvangst genomen. ”Het zal nog een hele kluif zijn om ons beste nummer uit te zoeken, want we hebben al best een redelijk repertoire,” aldus een blije Kiki en Femke.

Vervolg
Finalist De Rechtstaat (twee rappers) kon helaas niet meedoen aan de finale, maar die wordt komend seizoen geboekt om een complete avond te verzorgen in De Pomp. Zo wordt ook De Rechtstaat een beetje Recht gedaan.

Het enthousiasme bij deelnemers en publiek was zo groot dat presentator David van Vugt nu al aankondigde dat dit bijzondere initiatief in 2015 een vervolg zal krijgen. Opgave hiervoor kan nu al gedaan worden via de website www.depomp.com

Foto: Femke Huisman en Kiki Berm winnaar van de PPA 2014 - HH-productions)

Lees meer over:

muziek jeugd pomp podium award
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.