donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

WerkLink organiseert VacatureCafe

19 mei 2014 (door WoudrichemNet)

REGIO ALTENA - De plaats waar werkgevers en werkzoekenden elkaar treffen is het Vacturecafé. Hier wordt door werkgevers en werkzoekenden samen gekeken of er matches op vacatures gemaakt kunnen worden. Op donderdag 22 mei aanstaande vindt het Vacaturecafé plaats voor de
gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Tijdens het Vacaturecafé komen werkgevers met vacatures en werkzoekenden op een informele en laagdrempelige manier met elkaar in contact. Daar hebben zij de mogelijkheid veel kandidaten kort te spreken en te selecteren. Een uitstekend instrument om werkzoekenden aan een baan te helpen. Er worden ongeveer 100 werkzoekenden verwacht uit de regio Aalburg, Werkendam en Woudrichem verwacht. De doelgroep zal gemêleerd zijn voor wat betreft leeftijd, opleidingsniveau en werkervaring.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen
Door deel te nemen aan het Vacaturecafé geven ondernemers werkzoekenden de mogelijkheid om aan de slag te gaan. Samen met WerkLink bieden ondernemers mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief! Een mooie invulling van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.
De locatie en tijdstip Wethouder Izak Koedoet, gemeente Woudrichem, verricht de officiële opening van het Vacaturecafé op 22 mei aanstaande om 14.45 uur. De locatie is het Golfpark Almkreek, Hoekje 7b te Almkerk.

Achtergrond WerkLink
WerkLink is een samenwerkingsverband van Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam, Woudrichem, !GO voor mensenwerk
en UWV Werkbedrijf. Een krachtenbundeling om ondernemers te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature.

Meer informatie kunt u vinden op: www.Werk-Link.nl 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.