donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Kruk met appelmoes briljante commercial HAK

15 mei 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - "Als Ilse DeLange en Waylon winnen met dít nummer, vreet ik m'n kruk op", verkondigde Albert Verlinde in Boulevard bij de bekendmaking van Calm after the Storm. Nu het zangduo op de tweede plaats is geeindigd op het Eurovisie Songfestival, smaakt dat naar meer. Albert Verlinde werd een hak gezet. Met de groeten van HAK. Geen Haagse bluf,  maar wel aardappels, worteltjes en een heerlijke gehaktbal met appelmoes... van HAK, met kruk.

De fabrikant uit Giessen liet vooruitlopend op de finale al weten: 'O ja, en het gewenste ingrediënt van Albert natuurlijk. Zouden we dat bijna vergeten. Wij zijn dus al helemaal voorbereid op een eventuele winst van Nederland bij het Songfestival. Houdt Albert zich aan zijn woord?'

Met dat in het achterhoofd ontwikkelde de appelmoesfabrikant een briljante commercial...

Smakelijk
Verlinde hield overigens woord ook al werd Nederland 'slechts' tweede en at 'de kruk' enkele dagen later op in zijn programma RTL Boulevard. Pierre Wind, de bekende topkok, had de kruk voor de gelegenheid klaargemaakt met houtgerookte zalm met een stukje kruk, een houtbouillon met een glas rode wijn en een houtmousse. (Foto / video HAK)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.