Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dokter Tinus hondje Pinkie organiseert Fandag'
02mei 2014

Dokter Tinus hondje Pinkie organiseert Fandag

WOUDRICHEM - Wie kent Chanel niet? Het bekende hondje Pinkie van Dokter Tinus... Voor wie dat wil is er nu de gelegenheid de tv-ster persoonlijk te ontmoeten. Zondag 4 mei 2014 vanaf 11.00 uur organiseert de Yorkshire Terrier van het witte doek een heuse Fandag. 

Dat gebeurt allemaal op één van de vele Dokter Tinus-locaties. Hotel Woudrichem aan de Molenstraat is de plek waar normaliter de filmcrew neerstrijkt ten tijde van de opnames van de SBS6 hitserie. Daar gaat ook het bekende hondje handtekeningen uitdelen en mag iedereen natuurlijk op de foto. Ester van Bronkhorst van Yorkshire Terrier Chanel uit Alkmaar waarschuwt met een glimlach: 'Als het de filmdiva tenminste niet te veel wordt.'

Voor de gelegenheid worden aan de echte fans leuke kaarten met een mooie foto van Chanel uitgedeeld.

TV debuut
Op de site yorkshireterrierchanel.nl laat de tv diva weten: 'Per toeval heeft mijn baasje over mij verteld aan de eigenaar van een castingbureau. Ik mocht direct komen voor een professionele fotoshoot. Nog geen paar maanden later kwam de vraag of ik de volgende dag naar de studio’s in Hilversum wilde komen voor auditie. De concurrentie, een ander klein hondje, was ook aanwezig. De regisseur koos voor mij en jawel hoor na 4 draaidagen stond alles goed op de film. Na zeker zestien opnames heb ik zoveel ervaring dat filmen en acteren voor mij als vanzelfsprekend is. Zonder moeite ga ik mee met de wensen van de regisseur en zijn crew.
Ik was te zien op tv in de Nederlandse televisieserie Dokter Tinus 2 seizoen 2013. Natuurlijk voel ik mij een echte diva nadat mijn baasje mijn toiletje heeft gedaan. Maar ik ben ook af en toe ook een robbedoes want ik loop zo in de sloot achter een teckel aan.'

Opnames
Op dit moment is de filmploeg in de vesting van Woudrichem (Wourkem) volop in de weer met de opnamen voor de derde serie. Deze wordt in het najaar door SBS6 uitgezonden. Ongewtijfeld trekt ook dit keer Dokter Tinus weer velen naar de buis.

Bij de foto: Tygo Gernandt en Chanel werden tijdens de opnamen direct dikke vrienden. (Foto YorkshireTerrierchanel.nl)Deel dit bericht met je vrienden!