donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

De Vleet zoekt nog deelnemers voor cursus Veilig caravan rijden

26 april 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Stichjting De Vleet organiseert een cursus veilig op weg met de caravan. Er zijn nog cursusplaatsen over op 12 en 19 mei...

Veilig op vakantie met de caravan. Voorjaar: inpakken en wegwezen! Veel mensen trekken er op uit met hun caravan. Ter voorbereiding bieden wij u een tweetal avonden. Deze hebben als doel om u op theoretische en praktische wijze te vertellen hoe om te gaan met de caravan. Er wordt aandacht geschonken aan de veiligheid van uw caravan en de veiligheid op de weg.

Wat te doen als de caravan uit zijn winterslaap komt!  Het is van belang dat men alles controleert zodat men tijdens de reis of op de camping niet voor onverwachte problemen komt te staan. Menige caravaner vindt het fijn om fietsen mee te nemen? Heeft u fietsen met trapondersteuning? Dan is het echter belangrijk en veiliger om er één voorop en één achterop te vervoeren i.v.m. het gewicht! Het rechtdoor rijden is meestal geen probleem, maar wat doet u wanneer u de weg kwijt bent en moet keren of achteruitrijden?

Meer info in De Agenda op Woudrichem.net...

 

Lees meer over:

caravan cursus de vleet
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.