donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Mirjam van den Boogaard nieuwe presentatrice MAAS!

12 april 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Na negen jaar heeft Paula Jorritsma bij MAAS! het stokje, lees de microfoon, overgedragen aan Mirjam van den Boogaard. Dat geurde donderdagavond in een goed bezocht meeting in Schenkerij De Teerkamer.

Van den Boogaard, eigenaar/zaakvoerder van het gelijknamige theaterbureau, noteert op haar Facebookpagina: ''Op ludieke wijze heb ik gisteren mijn intrede gedaan bij MAAS! Samen met Robert Salomons mag ik MAAS! presenteren.' De nieuwe leading lady, geboren in Veen, stapte door een papieren scherm met het logo van de vestingsvereniging.

Zoals te doen gebruikelijk was er aandacht voor (nieuwe) vestingondernemers. In het spotlicht stond de drijvende kracht achter de vernieuwde Wereldwinkel Woudrichem, Marlies Bruning. Verder werd de heropening van kledingzaak Anno Nu met eigenaresse Mirna van Vugt doorgenomen. 'Nieuwe vestingvibes zijn voelbaar in de eeuwenoude kern van Woudrichem. De Jacoba’s staan samen sterk', noteert MAAS! op haar Facebookpagina. Uiteraard ontbrak ook vestinggouverneur Sybille van Gammeren niet aan tafel.

Veul Vriendelijke Vreemdelingen
Na vijf jaar VVV Altena Biesbosch heeft Robert Holmes afscheid genomen als directeur. Samen met zijn opvolger Marc Bosboom was hij te gast bij MAAS! De oud-directeur zette koers in een nieuwe richting. 'Wat brengt de nieuwe directeur in ons gebied en welke toeristische toekomst ziet hij voor ons Altena eiland?'
Dorstige vestingbewoners en vreemdelingen kunnen zich binnenkort laven aan de pomp die in ere wordt hersteld op de Hoogstraat. Namens Stichting Ontwikkeling gemeente Woudrichem (SOW) vertelde Hans
van Vianen over de hoed en de rand van dit plan. Nog meer waterwaardigheden vielen  te vertellen over de bouw van een nieuw clubhuis voor Watersportvereniging Woudrichem. Joan van Vugt is voorzitter van deze club. Hij deed uit de doeken hoe dat huis er uit gaat zien en wanneer het er gaat komen.

Vesting
MAAS! is een avond met interviews, muziek, humor, discussie en debat. Van, voor en door vestingbewoners en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van vesting Woudrichem.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.