woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Benefietavond voor Buitenbeentjes en Alpe dHuzes

1 april 2014 (door WoudrichemNet)

ANDEL / VEEN: Op vrijdagavond 11 april wordt er in ’t Dorpshuis Veen een benefietavond georganiseerd voor het RoPateam de Buitenbeentjes en Alpe d’HuZes. Tijdens deze avond zijn er optredens van By F.A.R., Lucky Faces en Parasoul. Verder is er een loterij voor de goede doelen.

De Buitenbeentjes doen mee aan de Roparun sinds 2005 en is een initiatief van medewerkers, collega's, vrienden en bekenden van Prinsentuin te Andel. De Roparun is een loop estafette van Parijs naar Rotterdam en van Hamburg naar Rotterdam, waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De editie van 2014 wordt de tiende keer dat het team meedoet en wordt er gelopen van Hamburg naar Rotterdam.

Rolf Ran en Yuri Ran gaan dit jaar respectievelijk voor de tweede en de derde keer de Alpe d’HuZes fietsen. Op donderdag 5 juni hopen zij de berg meerdere keren te beklimmen en op deze manier proberen ze zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor het goede doel wat onderzoek naar genezing van kanker doet.

Benefiet
Tijdens de benefietavond zal By F.A.R. het spits afbijten met akoestische rockcovers. Frank, Anje en Rolf spelen al langer samen en hebben dit project speciaal opgezet voor de benefietavond.

Daarna speelt Lucky Faces (twee voices, een guitar) Zij spelen akoestische rock- en pop classics met een knipoog, afgewisseld met eigen nummers. Je moet dan denken aan muziek van onder andere R.E.M., Neil Young, Bryan Adams,Anouk, U2, Metallica, Bob Seger, Lynyrd Skynyrd, Steppenwolf, Genesis, Phil Collins, Bad Company,Skunk Anansie en Alanis Morisette

Parasoul sluit de avond af. Het gaat hier om een tien-mans formatie die authentieke  soul en R&B samenbrengt tot een swingende smeltkroes. De band staat garant voor een  dampende en fantastische soulnight! Parasoul bestaat uit ervaren muzikanten  en is vastbesloten het publiek te  overtuigen met een swingende show.

Lees meer over:

roparun buitenbeentjes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.