vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Mooi draaidagje voor Dokter Tinus

28 maart 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ook vandaag was Woudrichem (Wourkem) weer het decor  voor de opnamen van Dokter Tinus, de bijzondere plattelandsdokter. Vanmorgen vonden binnenopnames plaats in een woning op de Rijkswal.

Naast dokter Thom Hoffman, zijn trouwe assistente Kim (Juliette van Ardenne) met vriendje Gijs (Ludwig Bindervoet), was ook Mary Lou van Steenis op de set. Zij vervulde een gastrol.

Van Steenis is een bekende in de Nederlandse tv-scene. Allereerst van haar rol als Ellen Veenstra-van den Berg in Vrienden voor het leven. Maar ook haar acteerwerk als Patty Starrenburg in Spijkerhoek en als Tanya Dupont in Goede tijden, slechte tijden zijn bekend. Mary Lou schitterde ook in Moordvrouw, Flikken Maastricht en vanaf augustus dus ook in Dokter Tinus.

Bert
De vraag die toch wel prangt is of Jack Wouterse (loodgieter Bert de Groot in de serie) nog terugkeert in Wourkem. Dat bleef bij navraag onduidelijk. Een helder ja of nee Dat heeft mogelijk te maken heeft met zijn acteerwerk in de ongekend populaire C-1000 reclamespots. Ludwig Bindervoet doet er in ieder geval vaag over. 'Mijn vader heeft het erg druk met allerhande zaken' is zijn antwoord. Maar ook zonder Wouterse zal Dokter Tinus in het derde seizoen ongetwijfeld weer een topper worden.

Al met al bleefde de dokter en zijn companen een rustig dagje in de Vesting met meer dan mooi opnameweer.

Verdere wetenswaardigheden
In samenwerking met het bekende Woerkumse evenementenbureau First Class Entertainment (die zelfs een Dokter Tinus privéwandeling orngiseert) zal Woudrichem.net ook de komende periode foto's en wetenswaardigheden publiceren rond de SBS6 hitserie.

(Foto First Class Entertainment) 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.