donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus bereidt zijn spreekuren weer voor

11 maart 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / WOURKEM - 'Dokter Tinus, seizoen 3 op komst.' Dat wist Nederland al sinds de tweet van hoofdrolspeelster Jennifer Hoffman oktober vorig jaar. De Nederlandse tv serie Dokter Tinus zou een derde seizoen zal krijgen. Volgende week beginnen namelijk binnen de Vesting de opnamen weer. 

Iedere woensdag keken er meer dan een miljoen mensen naar de dramaserie met in de hoofdrollen Thom Hoffman, Jennifer Hoffman, Juliette van Ardenne en Tygo Gernandt. De scripts voor het derde seizoen lagen al klaar. Dokter Tinus is immers een bewerking van de Britse serie Doc Martin. Hiervan werd in Groot-Brittannië al de zesde reeks uitgezonden.
 
Het tweede seizoen eindigde met Thom Hoffman, alias Dokter Tinus, die met  Jennifer Hoffman (Lisa) voor het altaar stond. Maar het ja-woord zat er nog (even) niet in. Wie weet wat het derde seizoen dus zal brengen. Dit najaar verschijnt de serie op de buis.
 
Navraag
Niet iedereen is even blij met de serie binnen de Vestingmuren. De overlast en alle aandacht vindt een deel van de bewoners 'maar niks.' Tijdens de officiele installatie van Gouverneur Sybille op 19 augustus vorig jaar, liet een inspreker weten blij te zijn als dokter Tinus weg zou blijven. De vragensteller was was een ingezetene die zich afvroeg wat Van Gammeren kon doen om dokter Tinus uit de stad te krijgen. Hij meende dat Woudrichem er totaal geen baat bij had. Gouvernuer Van Gammeren knoopte deze oproep in haar welgevormde oren en ging een gesprek aan emt de makers van de serie. De uitkomsten daarvan zijn niet bekend gemaakt. Maar ongetwijfeld zal er bij SBS6 geluisterd zijn naar de opmerkingen van de 'Wourkemmers' en zijn er afspraken gemaakt eventuele overlast tot een minumum te beperken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.