Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Officiële heropening Wereldwinkel'
26feb 2014

Officiële heropening Wereldwinkel

WOUDRICHEM - Op vrijdag 7 maart is de feestelijke heropening van de compleet vernieuwde Wereldwinkel in Woudrichem. De officiële handeling wordt om 16.00 uur verricht door Arie Noordergraaf, burgemeester van de gemeente Woudrichem.  Rondom de officiële heropening organiseerde de Wereldwinkel een kleurwedstrijd. De prijswinnaars worden ook op 7 maart bekendgemaakt.

De Wereldwinkel is helemaal opgeknapt en opnieuw ingericht. De nieuwe winkel is nu in lijn met de landelijke formule van Wereldwinkels. Het assortiment wordt daarmee een stuk overzichtelijker gepresenteerd. Ook is de nieuwe huisstijl van Wereldwinkels met de slogan ‘de fairtrade cadeauwinkel’ toegepast.
Flinke verbouwing
Wereldwinkel Woudrichem vierde vorig jaar haar tienjarig jubileum. Het opknappen van de winkel aan de Molenstraat 13 stond hoog op het verlanglijstje en in januari was het zo ver. De Wereldwinkel sloot bijna een maand de deuren en is van top tot teen geschilderd. Ook is de gehele inrichting vernieuwd.
De metamorfose van Wereldwinkel Woudrichem is mede mogelijk gemaakt door het Visserijmuseum, Verhoeven Verf & Wand, Quasar Holland, Esbi en een aantal vrijwilligers. De hapjes bij de heropening worden verzorgd door Hotel Woudrichem. Koffie, thee, chocolaatjes, wijn en sapjes komen uit het eigen fairtrade assortiment. 


Deel dit bericht met je vrienden!