woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Avond4daagse heeft nieuwe voorzitter maar zoekt hulp

18 februari 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Frans Baks ging en Kees Braat komt. Stichting Avond 4 Daagse Woudrichem vond snel na het vertrek van voorzitter Baks een waardig vervanger. Baks stopte na de laatste vierdaagse.

Het nieuwe bestuur ging direct aan de slag met de voorbereidingen voor de vierde Avond4Daagse, dit jaar van maandag 12 mei tot en met donderdag 15 mei. Dit jaar kan voor het eerst ook elke avond een afstand van 15 kilometer gewandeld worden. Voor iw het betreft een goede voorbereiding op de Vierdaagse van Nijmegen in juli 2014.

Routes
Ook werd het bestuur uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden: Willy Bek en Jan Raams. Willy Bek onderhoudt de contacten met de scholen en gaat aan de slag met sponsoring, samen met Isabella Bogaards. Jan Raams heeft alle routes inmiddels definitief gemaakt.

Deze routes zijn te downloaden op de website: www.avond4daagsewoudrichem.nl.

Hulp
Het bestuur is dan wel weer op volle sterkte, de orgniasatie is nog wel op zoek naar enkele mensen die willen helpen bij de drinkposten of bij het oversteken. 'We zetten nooit iemand zomaar ergens neer. Je krijgt altijd hulp van iemand met ervaring. Samen is natuurlijk ook veel gezelliger en al die blije gezichtjes van die kinderen die jij dan helpt met veilig oversteken. Ben jij of weet jij iemand die één of meer avonden zou willen helpen, meld je dan aan. Je hoeft geen kinderen (meer) op school te hebben. Dit kan door te mailen naar: anjaraams@ziggo.nl'

Lees meer over:

wandelen avond 4 daagse
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.