vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ganzenhof heeft architect in de klas

11 januari 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Kinderen van groep 6, 7 en 8 van CNS De Ganzenhof kregen in de klas bezoek van de architect die de school gaat ontwerpen. Zes kinderen schreven daar over hun ervaring op papier. Woudrichem.net wil u deze reacties niet onthouden.

'8 januari is er een architect bij groep zes, zeven en acht geweest voor onze nieuwe school. Hij heeft ons uitgelegd hoe de nieuwe school in elkaar zit. Wij worden voor twee weken ook een architect en dan mogen wij zelf een droomschool ontwerpen, dat mogen wij twee keer op vrijdag doen. De school komt op het voetbalveld van Rijswijk.
In de nieuwe school komt ook een fysio, kinderoppas en de bibliotheek. En er komt misschien wat wij getekend hebben in de nieuwe school.
En onze tekeningen worden tentoongesteld op de informatieavond in het Dijkhuis bij de gereformeerde kerk in Giessen.'

Geschreven door : Tamira, Rosalie en Roy.

'Wij hebben een les gehad van een architect over de nieuwe school. We moesten drie dingen opschrijven: programma, plek en techniek. Daarna gingen we een tekening maken van onze ideeën. Van al onze ideeën had de architect een tekening gemaakt, en daardoor hadden we met elkaar een mooie school gemaakt. Er waren ook onrealistische ideeën zoals een sauna en een bubbelbad. De architect had ook nog een 3d filmpje gemaakt over de nieuwe school. We moeten nu twee weken (1 keer in de week) onze eigen school tekenen. De architect laat dan onze tekeningen op een info avond zien.'

Geschreven door Raoul, Sjoerd en Daniël.

Lees meer over:

school architect klas ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.