vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Action opent filiaal in Woudrichem

30 december 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Action, het goedkope warenhuis dat alles en meer heeft, opent in 2014 in ieder geval twee filialen. De eerste komt in Zwoille, en de tweede - interessanter - in Woudrichem.

Per 1 februari opent Action een winkel aan het Raadhuisplein nummer 6. Vanaf dat ogenblik kan de regio dus gaan shoppen in de winkel die 'Verrassend volledig en verbazend voordelig' is.

Assortiment
Action profileert zich met deze slogan. Het sterk wisselende assortiment van Action is breed en omvat huishoud, kantoorartikelen, cosmetica, voedingswaren, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. Grootschalige inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur zorgen voor zeer lage consumentenprijzen. Het snel wisselende assortiment in combinatie met zeer lage prijzen zorgt voor een grote binding met de consument. Lekker funshoppen, lage prijs en goede kwaliteit maakt dat vele consumenten Action meerdere keren per week bezoeken. De winkels worden dagelijks bevoorraad om een zo volledig mogelijk assortiment aan te kunnen bieden.

In de afgelopen jaren maakte Action een versnelde groei door in het aantal winkels. In 2014 heeft de keten ruim 400 filialen in binnen- en buitenland.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.